QSGs logga

Om oss

QSG Bevakning AB erbjuder ett flertal tjänster inom säkerhet och bevakning till såväl privata som publika bolag.

Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalité skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!

Kundorientering

Kundens behov, krav och önskemål är vägledande för vår gärning. Utifrån kundens behov, med hänsyn tagen till eventuella förutsättningar, erbjuder vi en totallösning.

Kompetens och resurser

Genom bolagets anställda finns det hög kompetens och gedigen erfarenhet inom bevaknings- och parkeringsbranschen. Bolaget står på stabil grund och har nödvändiga resurser för respektive åtagande.

Flexibilitet och snabba reaktioner

Bolaget består av flera små enheter med egen ledning, korta beslutsvägar och eget resultatansvar. Denna organisation är flexibel och kan på kort varsel anpassa tjänsten utifrån kundens önskemål.

Samarbete och samverkan

Genom samarbete och samverkan, både inom organisationen och mot kund, kan vi stärka och utveckla våra relationer och vår verksamhet. Tillsammans är vi starkare. Med bra strategi och gemensamma krafter kan vi utverka stordåd.

Du kan läsa mera om vad vi kan hjälpa till med under fliken Våra tjänster