QSGs logga

Väktare/ Ordningsvakt

Arbetsuppgifter

I rollen som väktare/ordningsvakt ingår du i vårt team av väktare som arbetar dygnet runt, året om arbetar du på uppdrag av vår kund. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare/ ordningsvakter arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Våra allmänna krav på dig som söker: Väktarutbildning 1 & 2 Ordningsvaktsutbildning hos polisen Erfarenhet från bevakningsbranschen God svenska i tal och skrift B-körkort För anställning på QSG Bevakning AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag. Väktarutbildning är ett krav. Andra erfarenheter eller kvalifikationer av arbete i bevakningsbranschen är meriterande.

Din profil

Krav:

  • Godkänd ordningsvakts utbildning från Polisen.
  • Vu 1 och Vu 2
  • För anställning på QSG Bevakning AB så krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning på auktoriserat bevakningsföretag

Meriterande:

  • Utbildad väktare VU1 och VU 2
  • Utbildad Ordningsvakt

Varaktighet

Tillsvidare

Om oss

QSG Bevakning erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mer under länken "tjänster". Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalité skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Kontaktpersoner

Emilia Talbrant

Marielle Vonkavaara

Anställningsform

Deltid

Tjänstgöringsort

Växjö